Oławianie na to czekali!
Tradycyjnymi pączkami zajadamy się przez cały rok. Pączki, bo o nich mowa występują w wielu tradycyjnych smakach Robią furorę, a wieść o nich w Oławie niesie się pocztą pantoflową. Już w najbliższy piątek, 17 maja będziecie mogli skosztować ciepłych pączków, wysmażanych na oczach Klientów.
Cały proces produkcji odbywa się na miejscu – od wyrabiania ciasta po przygotowanie lukru. Klienci mogą obserwować, jak nasze pączki są wyrabiane, nadziewane, formowane i smażone, co zapewnia ich świeżość i autentyczność.
Klienci mogą wybierać wśród tradycyjnych smaków takich jak: powidła, jagoda, budyń waniliowy czy malina, jak i tych, które cieszą się ostatnio dużą popularnością: nutella, pistacja premium i wiele innych…
Co wyróżnia Pączusie Oława?
Różnorodność smaków, własna receptura i najwyższa jakość produktów, to to elementy, które z pewnością wyróżniają markę, spośród tysięcy innych, dostępnych na każdym kroku. Pączki produkowane są ręcznie, z wykorzystaniem wysokiej jakości produktów.
Oficjalne otwarcie Pączusie Oława odbędzie się już w najbliższy piątek, 17 maja o godzinie 9:00. Zapraszamy wszystkich do odwiedzenia punktu przed wejściem do Galerii Oławskiej.
Godziny otwarcia - poniedziałek - sobota 9:00-18:00